YJie

YJie duwe 100 staf profesional sing kalebu babagan insinyur, desainer, uga tim sales, R&D, produksi, manajemen, lan layanan purna jual.

ndeleng liyane
  • 635463456 2435
  • 635463456 (1)325

babagan kita

TaiZhou HuangYan Yjie Plastics Co., Ltd. didegaké ing taun 1996 lan dununge ing kutha kelairan produk plastik sing misuwur, kutha China Huangyan.

ngerti luwih

warta paling anyar

newsletter